Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Etelä-Pohjanmaan seudulla 

Ilmalämpöpumppu tuo kotiisi viileyttä, raikkautta ja lämpöä. Laitteet ovat lisäksi energiatehokkaita ja helppokäyttöisiä.

Ilmalämpöpumppu on nykyaikainen vaihtoehto sisäilman lämmön säätelyyn. Lämmittämisen ja viilentämisen lisäksi ilmalämpöpumppu myös raikastaa sisäilmaa ja poistaa siitä kosteutta. Ilmanvaihdon parantaminen ilmalämpöpumpulla on hyväksi niin sinulle kuin rakennuksellekin. 

Toimitamme ilmalämpöpumput Lapualta käsin Seinäjoen sekä muun Etelä-Pohjanmaan asiakkuuksille

Lue lisää muista palveluistamme

Ammattilaisen asentamana

Ilmalämpöpumpun asentaminen kannattaa jättää ammattilaiselle, jolloin vältetään väärinasennukset ja laitteen tehoton toimiminen. Ammattilaisina osaamme arvioida, mihin kohtaan huoneistossa tai talossa laite kannattaa asentaa.

Lapualla sijaitsevalta ja Etelä-Pohjanmaan alueella toimivalta Hannu Sirjonen Serviceltä saat kaiken tarvittavan ilmalämpöpumpun hankinnassa. Laitteiden myymisen lisäksi tuomme ja asennamme ilmalämpöpumpun kotiisi, jolloin säästyt itse paljolta vaivalta. Tarjoamme lisäksi ilmalämpöpumppujen huollon, joka takaa laitteen tehokkuuden ja toimivuuden pitkäksi aikaa.

Eri ilmalämpöpumput

Asennamme ja huollamme monen merkin ilmalämpöpumput Lapuan, Seinäjoen ja muun Etelä-Pohjanmaan alueella. Valikoimiimme kuuluvat muun muassa:

  • Mitsubishi
  • Daikin
  • Gree.

Autamme sinua mielellämme oikean laitteen valinnassa. Ilmalämpöpumpun hinta selvitetään aina tilannekohtaisesti.

Pyydä tarjous